Lee Harris márciusi üzenete – Az anyáknak szóló rész

2012.március 6.

“Bármikor, amikor a pillanatban való létezésről beszélek, gyakran gondolok az anyákra. Arra, hogy a napi munkájuk mennyi mindent foglal magában. Úgy vettem észre, hogy az anyák a legelfoglaltabb emberek ezen a bolygón. Hogyan éljenek az anyák a pillanatban és találjanak időt önmagukra, amikor olyan sokan függenek tőlük?

Üzenet az anyáknak:

Emlékezz anyaként, hogy bevonhatod a gyermekeidet abba, hogy együtt tapasztaljátok meg a pillanatot. Ne válaszd le a saját spirituális ébredésedet a gyerekeidtől. Akkor sem, ha úgy tűnik, hogy alapvetően nem érdeklődnek a téma iránt. A kisebb gyerekek általában nagyon vágynak arra, hogy meditáljanak, jógázzanak vagy csak ücsörögjenek a kertben, beszéljenek az érzelmeikről, megérzéseikről és a dolgok energiáiról. A tinik talán kevésbé lelkesek ezügyben, de emlékezz, hogy ők szintén a mélyebb értelmet keresik és ugyanakkor a saját hormonváltozásaikkal is küzdenek.
Talán kevésbé lesznek befogadóak arra, hogy együtt gyakoroljatok vagy beszélgessetek, de meglepőnek találhatod, hogy mennyire nyitottak is tudnak lenni.

Tehát a gyerekeiddel kapcsolatosan engedd el a szokásos rutinokat egy időre. Nézz az életetekre spirituális, intuitív szemmel, velük közösen. A gyerekek nagyon éheznek most erre a nézőpontra és ezzel szorosabbá válhat a kapcsolatod velük és önmagaddal is, ha együtt mentek keresztül ezeken.

Arra bátorítalak – mint valószínűleg túlhajszolt anyát -, hogy találj egyensúlyt önmagad számára a munkák elosztásával, továbbadásával. Ha a családi elvárások túl nagyok ahhoz, hogy időt és teret adj magadnak, oszd meg a feladatokat a partnereddel, rokonokkal, barátokkal, a gyerekeiddel. Nem kell, hogy minden a te válladon nyugodjon. Ha mégis így van, akkor itt az ideje, hogy több segítséget engedj be az életedbe, több segítséget fogadj el.”

fordította: Hivatásos Múzsa
http://egyensulyban.com/

a teljes, eredeti üzenet itt található:
http://leeharrisenergy.blogspot.com/

Reklámok

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s