2012 óceánja

2012 elképesztő energiával érkezett meg hozzánk.
Sokkal több energia áramlik, nagy erővel történik a mozgás, ami alakítja életeinket. Olyan, mintha egy hatalmas óceán állna az ajtónk előtt és elképesztő erejű hullámokkal generálja a lehetőségeket számunkra. Mint egy erőmű!

Ha kicsit elcsendesedsz, érezheted te is, hogy mennyivel több tud hozzád is áramolni.
Ez a nagy erő sokaknak még túl sok, nem tudják kezelni, irányítani, befogadni. Ezek az emberek feszültebbek, idegesebbek, türelmetlenebbek ezekben az időkben. Hozzá fognak szokni. Nekik érdemes most megtanulni – ha még nem tették – a harmonizáló, egyensúlyt adó gyakorlatokat, meditációkat.

Néhányan már jobban képesek vagytok összeolvadni ezzel a nagyobb erővel, de még nem vagytok az urai és olyanok vagytok időnként, mint egy túlpörgött gyerek. Szimplán csak nem tudtok leállni, mert túl vagytok töltve és mozognotok kell, hogy át tudjátok vezetni magatokon a feszültséget, amit az energiatöbblet okoz.
Ezzel sincs semmi baj! Használd az eddig tanultakat, hogy kiegyenlítsd magadban az erőket!

Vannak, akik már rutinosabbak az energiák befogadásában, de a hirtelen nagy mennyiség időnként őket is turbó üzemmódba helyezi.
Amikor úgy érzed, hogy most “túl sok”, akkor a mély, tudatos légzés mindig a segítségedre van, mindig kéznél van. Emlékezz, hogy lélegezz!

Ez a hatalmas energiaóceán sok változást tud hozni az életünkben. Elmossa azt, ami nem valódi és letisztítja azt, aminek szüksége van a tisztulásra. Úgy érzem, hogy 2012 végére pár dolog eltűnik, újak születnek és sokan fognak ott állni a végén, megtisztulva, gyémántként ragyogva.

Annyira érezhetően más energiák mozognak… elég egy pöccentés és sokkal nagyobb hullámok keletkeznek… érdemes erre és evvel vigyázni és érdemes ezt kihasználni is, ha tudjuk. Lovagoljuk meg! Most érdemes másképp csinálni a dolgainkat, mint eddig! Most van itt az ideje!

 

2012. január 16.
– Múzsa –

 

Reklámok

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s