Steve Rother (május) – A felfelé tekintés tanulása

A felfelé tekintés tanulása

Jóféle hibák elkövetése

– Emlékeztetők Otthonról –

2012. május

Üdvözlet Otthonról

Az ebben a teremben lévő rezgések, ahogy kimondjuk ezeket a szavakat, az Otthon rezgései. Amikor  ezeket a szavakat halljátok, várjátok, hogy mi fog következni, és csodára számítotok. Abban a pillanatban, amikor egy teremtő csodára számít, megteremti a csodát.  Innentől kezdve már csak bele kell lépjetek ebbe.  Érdekes, hogy ezt a beszélgetésünket a születés témájával kezdtük (a csatornázás előtti beszélgetés – Ford.megj.), mert a fátyol mindkét oldala és mindkét átmenet – a születés és a halál – egyaránt fontos. A Földön féltek a halál átmenetétől, ugyanakkor ünneplitek a megszületés átmenetét. Nincs is ezzel semmi baj Kedveseink, csak értsétek meg, hogy mi a fátyol másik oldalán pont az ellenkezőjét tesszük. Számunkra a legbonyolultabb átmenet a születés, mert ez a lélek számára az elkülönülés eljátszását jelenti. Emlékezzetek arra az örömre, amit egy újszülött megérkezésekor tapasztaltok. Nos, mi pontosan ennyire örülünk annak, amikor egy újabb lélek Hazatér, és ezt a folyamatot ti halálnak nevezitek. Ahogy visszatérnek, ünnepeljük őket, feltöltjük és tovább küldjük őket egy új utazásra, hogy még több információt gyűjtsenek.

Részecske-áramlás teória

Kedveseink, a mai napon egy olyan témáról szeretnénk beszélni nektek, ami nagyon fontos a számunkra, mert ez a felfogásotokban, érzékelésetekben bekövetkező változásról szól. Ez elég lassan történik és reméljük, hogy ma egy kis lökést tudunk ennek adni azáltal, hogy felhívjuk rá a figyelmeteket. Megmutatjuk hogyan illeszkedik bele a világotokba és hogyan használtátok ezt a múltban. Az egész emberiség változik, ahogy beléptek ebbe a következő energiába. Az új világ, amit jelenleg is építetek, a képessé válás világa, a képessé válás kora. Ez a saját magatok iránt vállalt felelősség új szintjét jelenti, a saját energiáitok és ajándékaitok iránti új felelősségi szintet, hogy ezeket behozzátok a Földre. Hadd adjunk ehhez egy példát, hogy miről is beszélünk ma, hogy segítsen megérteni egy egyszerű részecske-áramlást. Vegyük például a hópelyhek csodás analógiáját. Ezt a képet fogjuk használni, mert nem is volt olyan régen, hogy az Őrző és az Őrző Őrzője együtt utaztunk Amszterdamban egy olyan hatalmas hóviharban, amilyet még sosem láttak. Ha egy pillanatra beleképzelitek magatokat az autóba, ahogy áthaladtok ezen a hóviharon, egy anomáliát láthattok, amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A hó felülről hullik lefelé, de ahogy az autóval haladtok előre, úgy tűnik, mintha a hó pont felétek esne vízszintesen. Elképzelhetitek ahogy áthaladtok ezen a hórészecske-áramláson, ami folyamatosan felétek irányul. Szeretnénk, ha ezt az analógiát behelyettesítenétek a saját életetekre, így meg tudjuk nektek mutatni ennek a képnek a különféle részeit, ahogy a részecskék beáramlanak.

Amikor nagyon-nagyon kicsi vagy, akkor csak kevés részecskét tartalmaz ez az áramlás. Csak ritkán kapsz el egyet-egyet. Ahogy idősebbé válsz, a tudatos rezgésed emelkedik, aminek eredményeképpen a részecske-áramlásod átmérője megnövekszik és több részecskét enged át. Az emberek ezt az időhöz kapcsolják hozzá. Az emberek úgy érzik, az öregedéssel megrövidül az idő.

Nem olyan régen eljött az az idő, amikor elkezdtétek kifejezni a teremtéseiteket. Elkezdtetek felébredni az álomból és képesek lettetek arra, hogy néhány ilyen részecskecsatornát más irányba fordítsatok. Úgy hívtátok, közös teremtés, mert a beáramló energiát egyszerűen csak eltereltétek. Nem kellett megteremteni az energiát, de teremtőként irányítottátok azt. Megtanultátok, hogy az életetek különböző területein hogyan tudjátok ezt használni. Néha tudatosan, máskor tudat alatt.

Ma már másként érzékelitek a dolgokat, mint korábban. Térjünk vissza egy pillanatra a részecske-áramlás ötletünkre. Először is hadd mondjuk el, hogy nagyon ügyesekké váltatok a közös teremtésben, illetve az áramlás irányításában. Most, hogy a világotok változik az olyan,  mint amikor a példánkban az autó már nem halad előre, megáll. Az előbb az illúzió az volt, hogy a részecskék direkt felétek áramolnak, ahogy vezettek, de valójában mindig is lefelé hullottak egész idő alatt. Az autó előrehaladási illúziója volt az, amitől úgy tűnt, hogy az áramlás felétek irányul.

Mi történik valójában? Képzeljük el, hogy minden egyes hópihe egyfajta tapasztalás. Nem ennek a megélésére jöttetek a Földre? Nem ezért vagytok itt? Nem azért jöttetek, hogy tapasztalatokat gyűjtsetek és aztán Hazahozzátok a legjelentőségteljesebb, legszívhezszólóbb gyűjteményeteket a Földről? De igen.

Al-áramlások

Tehát itt vannak ezek a tapasztalatok, amikre gondoljatok úgy, mint hópelyhekre. Néha nagyobb pelyhek jönnek, máskor kisebbek. A kisebbeket nagyon könnyen befogadjátok. Tételezzük fel, hogy egy kb. 3 méteres energiabuborék vesz körül és egyszerűen hívjuk ezt a saját kis világotoknak. Mi történik amikor egy részecske belép ebbe az energiatérbe, belép a világotokba? Még a legkisebb részecske is változást idéz elő benne. Amint beér a mezőtökbe, meg kell változtassátok ezt a mezőt. Ez elég egyszerű. Beépítesz valamit, ami korábban nem volt ott, így természetesen harmóniába kell hoznod magaddal ezt az eseményt, hogy be tudd építeni.  Mi történik, amikor valami belép? Egy nagy hópehely belép és változtat a világodon, az első dolog amit teszel az, hogy újraírod a történeted, hogy hozzáilleszkedjen a jelenlegi körülményekhez. Mi sosem gondoltunk volna erre a megoldásra, de ti ezt tettétek. Annyira érdekesek és lenyűgözőek vagytok! Egyszerűen csak megváltoztatjátok a történeteteket, amiben már szerepel ez az új részecske is.

Minden nap, ahogy idősödtök, egyre több és több részecskét fogadtok be és kerestek nekik valami értelmet, hogy valahogy lehorgonyozzátok őket a világotokba. Ott a kihívás, hogy az emberiség nagyon gyorsan fejlődik manapság, már nem bébi léptekkel haladtok előre. Az egész emberiség igen fürge tempót vett fel, így haladva azok felé a csodás dátumok felé, amik korábban a világ végét jelölték. A gondolataitokkal idéztek elő változásokat, még azelőtt, hogy egyáltalán odaértetek volna, és ez varázslatos.

Az áttekintő gondolkodás

Tehát mi történik ezzel a részecske-áramlással és hogyan tudjátok használni? Ennyit mondunk: Jelenleg minden egyes részecskével külön foglalkoztok, ami a mezőtökbe bekerül. Mégsem gondoltatok még arra, hogy egy más nézőpontból tekintsetek rájuk, hogy meghatározzátok honnan is érkeznek és megsejtsétek mit tartogat a számotokra. Hadd magyarázzuk el kicsit másként. Most, hogy az autó megállt, a hópelyhek lefelé hullanak. Mit teszel, amikor ez a sok minden belép a meződbe? Az első dolog, amit megpróbáltok megtenni, hogy visszaléptek egyet, hogy meglássátok a nagyobb képet. Amit ilyenkor tesztek az, hogy felfelé léptek és lefelé néztek, hogy átlássátok az egész helyzetet. Ez az emberi fejlődésnek egy tipikus útja volt. Minden alkalommal, amikor a nagyobb képet látjátok és valami nem stimmel benne, akkor kreáltok egy még nagyobb képet és ehhez képest változtatjátok a valóságotokat, hogy összeilleszkedjen a körülményekkel. Most arra szeretnénk kérni benneteket, hogy fordítsátok ezt meg – legalább egy kis százalékban -, mert a teljes átfordítás teljesen a feje tetejére fogja állítani az életeteket. De ha elkezdetek ezzel játszani, elvetni ezeket a magokat idő előtt, nos az hatalmas eredményt hozhat. Hogyan tudjátok ezt megtenni? Ez igazából egy igen nagy változás, mert azt jelenti, hogy egészen meg kell változtasd a gondolkodásmódod egy csomó dologról, mint amit korábban gondoltál róluk. Ha a képessé válás korában lévő ember vagy, nem taníthatod a gyermekeket az iskolában arra, hogy mi a jó és mi a rossz. El kell kezdenetek arra tanítani a gyermekeiteket, hogy találják meg a saját válaszaikat, és ne egy bemagolt adatot keressenek a kérdéseikre válaszként. Ehhez több rendszer megváltozására is szükség van.

Sokatok előtt falak állnak, amit ti tettetek magatok elé, hogy védelmet nyújtsanak a számotokra. Ezek a falak nem rosszak vagy hibásak, egyszerűen csak az emberi természet így reagál. Most ezektől a falaktól meg kell váljatok és be kell lépjetek a hitelességetekbe, ahol az vagy, aki vagy, tekintet nélkül arra, hogy mások mit gondolnak. Most már valóságosok/hitelesek vagytok és képesek vagytok kapcsolatba lépni ezekkel a részecskékkel aggodalmaskodás nélkül. Ahelyett, hogy felfelé nyújtóznátok, hogy egy új nézőpontot lássatok, engedjétek meg magatoknak, hogy jóféle hibákat kövessetek el és menet közben tanuljatok. Mindannyian ültetek már autóban. Gondoljátok, hogy az automobil elsőre jól sikerült, amikor készítették? Mindenféle problémák voltak vele, de az emberek nagyon szerettek autózni. Ezért fejlődött… egyik dolog vezetett a másikig és ma már egészen megbízható autóitok vannak. Nem kell folyton a részletek miatt aggódnotok, azokon gondolkodnotok amikor beindítotok egy autót, ha menni szeretnétek valahová, mert az évek alatt tökéletesítettétek az autókat. Ez az, amit most kérünk tőletek. Ne próbálj mindent kitalálni, csak figyeld az energiákat, ahogy feléd áramolnak – minden egyes részecskét – és engedjétek be őket azáltal, hogy megengeditek magatoknak, hogy sebezhetővé váljatok. Hogy lebontjátok a védőbástyáitokat és megengeditek magatoknak, hogy önmagatok legyetek. Igen, könnyű ezt nekünk mondani, mi sosem voltunk emberi  testben. Megértjük a nehézségeket, amiken keresztülmentek és tudjuk, hogy nem könnyű az, amit javasolunk. Mégis, minden alkalommal, amikor megengeditek magatoknak, hogy hibát kövessetek el és tanuljatok belőle, előre haladtok. Még most is, amikor a ’hibázás’ kifejezést használjuk, sokatoknak nehezére esik befogadni ezt. Nem várja tőletek senki, hogy tökéletesek legyetek, csak annyit, hogy törekedjetek a tökéletesség felé. Az a gond a tökéletes nagyobb kép használatával, hogy rabjává váltok ennek a nézőpontnak. De ha üdvözöltök minden részecskét, ami beérkezik és megtaláljátok neki a legmagasabb/legmegfelelőbb helyet, akkor megengeditek magatoknak, hogy táncoljatok a fényben még mielőtt az ideér.

A történet megváltoztatása – A felfelé tekintés tanulása

Arra kérünk, Kedveseink, hogy ahelyett, hogy lefelé néznétek, nézzetek felfelé! Tanuljátok meg észrevenni, hogy fejlődő lények vagytok egy csodálatos helyen. Ismerjétek fel, hogy nem kell tökéletesnek lennetek és nem kell ragaszkodjatok a történetetekhez, ami a személyazonosságotok. Ez a történet mindannyiótok számára nagyon fontos volt, felcímkéztétek, neveket adtatok neki és ezt mutattátok a világnak. De ez egy rést eredményez a valóság és aközött, amit a történeteteknek hisztek. Ez a rés blokkolja sok teremtéseteket és akadályoz az előre haladásban. Tehát mit is tudtok tenni? Táncoltok a fényben. Megengeditek magatoknak, hogy emberek legyetek és amikor hibát követtek el, nevettek rajta. Szórakozzatok jól ezekkel a hibákkal és tanítsátok arra a gyermekeiteket, hogy ők is bátran kövessenek el jóféle hibákat. Amikor odajönnek hozzátok egy puklival a fejükön, azt mondhatjátok nekik: „Ez egy remek hiba volt édesem. Menj és szerezz még párat. Próbáld meg ne ugyanazt elkövetni, inkább szerezz újabbakat. Mondd meg nekem mennyi hibát tudsz elkövetni a Földön.” Most átvittük a nézőpontot fentről oda, ahonnan éppen most felfelé nézünk. Most megengedjük magunknak azt, hogy felnőjünk a képességeinkhez. Éppen ezen a ponton jártok a fejlődésetekben ebben a pillanatban.

Hihetetlen idők ezek a Földön. Kedveseink, sokakat fel fogtok ébreszteni álmukból. Ezért vagytok most itt. Mindannyiunk számára van egy darabkátok. Ha egy olyan szituációba tudnánk helyezni, ahol kényelmesen érzitek magatokat, magabiztosnak, ahol nem féltek, akkor ez az információ napvilágra kerülne és elkezdenétek építeni a mennyországot itt a Földön. Csak egyetlen részecskével kezdődik…

Élvezzétek a hópelyheket! Táncoljatok a fényben! Legközelebb, amikor egy hópehely az arcodhoz ütődik és ott elolvad, emlékezz erre a történetre és emlékezz arra, hogy nézz felfelé, mert mindannyian felfelé tartotok. A felfogásotokban történő változás azonnal megváltoztatja a valóságotokat is.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Segítsétek egymást minden alkalommal, amikor csak tehetitek és tartsátok nyitva az ajtót a többieknek. Tudjátok, hogy ez egy újfajta játék, amit játszotok. És játsszatok jól együtt.

Espavo
A Csoport

.
fordította: Tara – Hivatásos Múzsa
forrás: Lightworker

Reklámok

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s