Lee Harris (június) – A ritkábban használt női út szeretete

2012. június 5.

A női energia nagyon erőteljes, nem lennénk itt a jelenléte nélkül. És mégis, a nőiség erejét, hatalmát sokáig félték és elnyomták a Földön a pszichében és hozzáállásban.
A nőiség az érzett dolgokat és a láthatatlant képviseli. A női erő táplálás, kreativitás, megérzés és szívközpontú élet, szeretet. Az utóbbi években ezek a minőségek és az értékük emelkedésnek indultak és jelentősen megnövekedtek férfiakban és nőkben világszerte.
Ebben a hónapban leválik a vulkán fedele, ahol a nőiség lakozik. Június 5. – amikor befejezem ennek az anyagnak az írását – épp a Vénusz tranzit napja. 8 év óta először. Az elnyomott nőiség záporozni fog ránk egész júniusban és egyenlő arányban lesz felvillanyozó és romboló, attól függően, hogy milyen a kapcsolatod a férfias és nőies energiákkal az életedben.

A következő tapasztalatok várhatók:
•    Kimondod az igazságodat (tekintet nélkül arra, hogy mások hogyan reagálnak rá vagy egyetértenek-e)
•    Kitisztítod a haragod (amit másoktól vettél át és amit elnyomtál magadban)
•    Felismered az inkarnáció mágiáját, a szépségét és az erejét annak, hogy élsz, a pillanatban létezel
•    Meggyászolsz életeseményeket, kapcsolatokat vagy elveszített szeretteket (érzelmi megtisztulás a megújulásért)
•    Ünnepled a strukturáltság, rendszerezettség szükségtelenné válását az emberi tapasztalataidban

Ironikus az egyensúlytalanság, ami a nőket elnyomja a világban az utóbbi párezer évben, hiszen minden egyes férfit nő hozott a világra. A nemek háborúja nevetségesnek tűnik. A történelem folyamán sok férfi úgy döntött, hogy elutasítja az egyenlőséget a nőkkel – a saját születésük forrásával. Ez az elkülönültség, az egyenlőtlenségtől való félelemből fakad, aminek gyökere a tudatosság hiánya, az árnyék. Ugyanakkor az a mód, ahogyan a nőket és a női energiát elnyomták és leigázták a társadalmunkban, az már egyáltalán nem nevetséges.

A helyzet azonban fordul és ebben a hónapban a nőiség felemelkedik minden fényével és dühével együtt.  Ez pedig mindannyiunk férfi és női energiáira hatással van. Kinél finomabban, kinél nagyobb mértékben, attól függően, hogy mennyire vagy egyensúlyban önmagad férfi és női oldalával. A következő bekezdést olvasva meglehet, hogy az ’energia’ analógiát magadra veszed vagy másra alkalmazod a környezetedben, de ne úgy tekints erre, mint ’nemi különbözőség’, mert az félrevezethet, a ’női’ nem a nőre, hanem a női energiákra vonatkozik.  Emlékezz, hogy sok férfinek mély gyökerei vannak a női energiákba ágyazva, és sok nőben pedig férfi energiák dominálnak. De a társadalmunkban már hosszú-hosszú idő óta a férfi-energia az uralkodó.

A ’régi’ férfi energia jelenleg elveszíti vezető szerepét a Földön, ezért van az, hogy sok férfi (és a férfias oldalát élő nő) bevadul, kiégetté  és céltalanná válik egy férfi-energiával működő társadalomban, amely most ér el elkerülhetetlen összeomlásához.
Tehát ha továbbra is a ’régi rendszert’ szeretnéd működtetni az életedben a férfi energiát használva (külső ’sikereket’ keresve, eredményorientáltan, státuszra vágysz, vagyont és tárgyakat akarsz felhalmozni), akkor valószínűleg szenvedéssel és frusztrációval fogsz találkozni az életedben. Mert ezek az utak azok, amik – régiek. A férfi energia árnyoldala megmutatkozhat a másokkal való versengésben, vagy a másokkal való összehasonlítgatásban is. Az összehasonlítás természetesen csak egy illúzió, mert nem lehetünk mások, csak saját magunk, és mindannyian kapcsolatban állunk egymással. Ez a belső seb, ami életben tartja ezt az illúziót, a félelemből fakad, a túlélési ösztönből. Ezért érezhetik egyesek azt, hogy harcolniuk kell vagy másoktól elvenni, azért, hogy életben maradjanak.

Vedd észre, hogy a környezetedben néhányan, tudattalanul épp kiégetik magukból ezeket a mintáikat, néhányan végigküzdik ezt az időszakot önmagukban június folyamán.
Ha ezek a gondolatok vagy érzelmek benned is felmerülnek, kérdezd meg magadtól, hogy vajon a férfi árnyoldaladat égeted-e ki magadból a kinyílási folyamatod részeként. Ha ez megmutatkozik a számodra, ne ijedj meg, hanem tudatosan hozz be, alkalmazz több női energiát és egyensúlyba fogsz kerülni.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy kényezteted magad, abbahagyod az eredmények, célok hajszolását, felhagysz a kontrollal és nem próbálod meg a kellemetlen érzéseket elnyomni vagy elhessegetni magadtól pótcselekvésekkel. ÁLLJ MEG! Csak ülj le egy kicsit és engedd, hogy a kellemetlen érzések veled legyenek egy darabig, engedd, hogy áthaladjanak rajtad.
Hatalmas kegyelmi és szívenergiák érkeznek a világunkba júniusban, amik segítik felgyorsítani az érzelmi tisztulásokat, ha hajlandó vagy elengedni. Azonban ha ellenállsz, ha ragaszkodsz a fájdalmaidhoz, a szenvedéseidhez, akkor ezek krónikussá fognak válni egészen addig, amíg el nem kezdesz érezni, ahelyett, hogy csak gondolkodnál.

Hívd be az életedbe a nőiséget és engedd, hogy ez legyen az új utad. Kezdj el lelassítani, állj meg időnként és fogd fel, fogadd be mindazt, ami éppen történik körülötted. Még most is, amikor épp olvasod ezeket a szavakat, állj meg. Nézz ki az ablakodon, nézz rá egy fára, egy emberre aki épp arra jár vagy nézz rá egy képre a falon. Gyakorold a megállást, azt, hogy visszatérsz az érzékelésedhez. Figyeld meg hová viszed épp a fókuszod a világban. Ez a női energia a gyakorlatban – érzékelés, érzés, felfogás, figyelem.
Azáltal, hogy minél inkább átadod magad az érzéseidnek, és engeded, hogy minden pillanat benned létezzen, megadod magad a belső áradásnak, ami elmossa a régi és magadra vett férfias  késztetéseket.
Egy metafora erre a férfias késztetésre: A férfias energia olyan, mintha egy aszfaltúton vezetnél. Örömteli, ahogy haladsz a célod felé, de kissé kényelmetlen, amikor megérkezel és megállsz. Most azonban kifogytuk az aszfalt utakból, ezért itt az ideje, hogy egy női energiájú vezető vegye át az irányítást, akár nő, akár férfi az illető. Ez a fajta vezetés letér a megszokott utakról és észreveszi mi van az út jobb és bal oldalán – hatalmas rétek, amik a ritkábban használt női utak. Olyan területek bukkannak így elő, amik korábban nem voltak  láthatóak, amik termékenyek, amik alkalmasak arra, hogy az új élet magjait elültessük.

A női energia emelkedése gyönyörűen és bőségesen fogja támogatni a szív- és közösségközpontú növekedést ebben a hónapban. A közösségépítés, a szívközpontú cselekedetek könnyedén mennek majd és hamar kapcsolatba tudsz lépni mindazokkal, akik szintén ebben az áramlásban vannak. A megosztott energia megsokszorozódik benned, ezért maradj nyitott, lépj szemkontaktusba azokkal, akik hajlandóak rá, hogy találkozzon a tekintetetek és összekapcsolódjatok a szívetekben. Légy jelen! Engedd át a szeretetet a szemeiden keresztül olyan gyakran, amilyen gyakran csak mered. Mind az adó, mind a befogadó oldalon.
Adj hálát a már megtapasztalt női energiákért a Földön, mert így ünnepled azt, amit behívsz az életedbe. Köszönetet mondhatsz anyádnak és apádnak a női energiával telített gondoskodásukért. Köszönetet mondhatsz a Földnek, aki megtart és gondoskodik rólunk. Mondj köszönetet magadnak is, a benned lévő nőinek, amely minden nap vezet, táplál, szeret, és támogatja életedet itt a Földön.

Végül, szeresd a benned lévő isteni férfi minőséget is. Ne tagadd meg a sérült férfi energiáidat vagy a sebeket, amit más férfiakban látsz. Mindkét oldalt meg lehet gyógyítani, de a részeid elutasításával csak további sebeket okozol. Az együttérzés és a nyitottság a gyógyulásban életfontosságú energiák. Ezért olyan fontos, hogy te, mint az Energia Mestere megtanulj a középpontodban lenni, mert így nem befolyásol mások sebzett viselkedése. Csendes és együttérző megfigyelőként tudsz jelen lenni mások folyamataiban és a pozitívum képviselője tudsz lenni számukra, ami egy szívközpontú tett a világban.
Az Isteni férfi és női energiák mindannyiunkban emelkednek, hogy egy sokkal szeretettelibb életet teremtsenek, hogy egymással összefogásban, egységben tudjunk élni ezen a bolygón.  Egyszerűen csak be kell hívnunk mindezt és engedni, hogy végbemenjen a folyamat.

A lélek élete végtelen.
Az ember élete pillanatnyi.

Élvezd a pillanatokat és bízz benne, hogy ami felbukkan benned az egyik pillanatban, az a következőben továbbmegy. Éppúgy, ahogy az anya is tudja, hogy a gyermek, melyet a világra hozott, egyszer felnő.

Zachary üzenete:

Egy nagy kiegyenlítődés zajlik most a Földön, mielőtt az emberek és bolygó átlép az evolúció következő szintjére. 2012 fontosságáról már sok szó esett, de mi inkább azt mondjuk nektek, hogy a 2012-2015 közötti időszak az, ami most fogja formálni a Föld és az emberek jövőjét. Sok tekintetben ’2012’ energiája már 2008-ban elkezdődött.
Ez az időszak több embernek ad lehetőséget, mint az elmúlt párezer évben bármikor. Egy tudati ugrási lehetőséget, ami azt jelenti, hogy sokak fognak egyszerre felébredni a kozmikus misztériumokra, az élet energiáira, ami mostanáig erősen el volt fátyolozva a tömegek előtt.
Sokatok már tudatában van ennek a növekvő intenzitásnak (’a gyorsulásnak’), a legutóbbi kiugrási pontok után – amik 2001-ben, 2003-ban és 2007-ben voltak -, amik felgyorsították a lineáris idő fejlődését és a fizikai anyag evolúcióját, egyidejűleg az emberi lét tapasztalatát is.
Mint emberi testek, inkább csak fizikálisan ’követitek’ a bolygó evolúciójának ívét, és nem vezetitek azt. Lélekként azonban tudatában vagytok a lehetségességeknek, a nézőpontoknak és naprakészek vagytok a folyamataitokkal.

Így, ahelyett, hogy a ’gyorsulás’ részeseiként tekintetek magatokra, láthatjátok úgy magatokat, hogy a ’történések’ részesei vagytok. Úgy tudtok a legkönnyebben végighaladni ezen az időszakon, hogyha egyenlő mértékben foglalkoztok a testetekkel és a tudatosságotokkal. Hozzátok egyensúlyba a testeteket és annak tudatosságát, amennyire csak tudjátok. Az egyensúly megtartása nehéz lesz az intenzív geomágneses változások miatt, így extra igyekezet és újfajta megközelítések szükségesek a fizikai járművetekhez.

Sokan szeretnétek tudni, hogy mi következik, és félelmet éreztek. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi ez a félelem? Miért olyan erős a jövő miatti aggodalmatok, hogy elfelejtitek, mi van most? Igazából a félelem is ’most’ van itt. Kerülj vele kapcsolatba, barátkozz meg a testedben lévő félelemmel és készülj fel, hogy bármi történhet. Azonosítsd be azon részeidet, melyek még mindig a régi túlélős játszmában élnek. Több vagy a fizikai testnél. Mindig is több voltál a fizikai létezésnél. És ha letagadod ezt a részedet, letagadod az igazságot, ami 2012. ezen időszakában történik. Ha ellenállsz annak, ami a testedben érzelmileg történik, csak további küzdelmekhez és meghosszabbodott szenvedéshez vezet. A belső életre való hajlandóság és ennek következében a külső világod formálódásának engedése fogja a megvilágosodott pillanatokat elhozni az életedben.

A női energia kiegyenlítődése egy erőkiegyensúlyozás. Az ember teljességének ereje volt elnyomva és megtagadva, amíg ez a kiegyensúlyozatlanság fennállt. Még azoknál is felszabadulnak ezek a női energiák, akik már korábban fejlesztették ezt magukban, csak még nagyobb erővel fog megjelenni (az érzékelésben, érzelmekben, teremtésben). A változás először az egyéni tudatosság szintjén, majd politikai és kulturális szinten is megtörténik majd az egész bolygón. A politika és a kultúra szintén ’követi’ a planetáris evolúciót, bár a politika változik a leglassabban, mert ott van a legnagyobb ellenállás jelenleg a változással szemben. A politika remek jelzője az emberi ellenállásnak a változással szemben. Megmutatja, hogy hol a ’legnehezebb’ a súly. A legtöbb országban még mindig a ’régi’ férfienergia dominál, így észreveheted, hogy éppen erre fókuszálsz, amikor a politika frusztrál téged.

Ha azt veszed észre, hogy megint belebonyolódtál a magadról, az életedről, a politikáról vagy a 2012-ről szóló ’történetbe’, akkor emlékezz: ahhoz, hogy elengedd ezt a korlátozott történetet az elmédből, el kell engedned a testi és érzelmi küzdelmeidet. Engedd magad szabadon, térj vissza az univerzum tágasságába.
És emlékezz, hogy nem vagy egyedül, hogy a Föld egy önálló létező, és hogy ez egy hatalmas univerzum.

 Megerősítés:
•    Megnyílok a bennem lévő női felé, kérem az energiáim kiegyensúlyozását.
•    Megnyílok a kívül lévő női felé, és ezzel az új látásmóddal észreveszem a jelenlétét mindenhol a világban.
•    Megnyílok arra, hogy találkozzak  a világ szívével a saját szívemen keresztül.

Szeretetben és békességben mindenkinek,
Lee
x

fordította: Hivatásos Múzsa
http://www.hivatasosmuzsa.wordpress.com
forrás: Lee blogja

1 hozzászólás a következőhöz: “Lee Harris (június) – A ritkábban használt női út szeretete

  1. szabó attila szerint:

    Örülök, hogy eljutott hozzám ez az üzenet.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.