Steve Rother (június) – A Szeretet trialitása

2012. június

A Szeretet trialitása

A következő fejlődés

 

 

Üdvözlet Otthonról

A lélek útja

Egy energia jön át a fátylon, minden egyes alkalommal, amikor kimondjuk ezeket a szavakat: Üdvözlet Otthonról. Úgy gondoljátok, hogy ezt a hihetetlen szeretetenergiát mi küldjük nektek, amikor elkezdünk beszélni. Szeretnék elmondani, hogy ez olyasvalami, amit ti hordoztok magatokban. Ti mindössze tükörként használtok minket. Mi segítünk emlékeznetek a valódi nagyságotokra, a valódi természetetekre. Ez csatornázás formájában történik, mert kitaláltátok a fátylat, ami eltakarja előletek a történelmeteket, nem csak az elmúlt életeiteket, hanem a valódi eredeteteket, forrásotokat is – hogy kik vagytok és honnan jöttetek. Már többször mondtuk nektek, hogy a király fiai és lányai vagytok. Ti vagytok a királyi család, akik azért vagytok itt, hogy lehorgonyozzátok az Otthon minden szellemét. Ez egy hihetetlen feladat, amire ti jelentkeztetek. Elhozzátok a legnagyobb vágyatokat Otthonról, hogy változásokat idézzetek elő ezen a bolygón. Megpróbáljátok megtartani ezeket az energiákat a Földön, ami sokszor sikerül is, mert a szívenergiátokkal dolgoztok. Máskor azonban nem működik, a Földhöz való kapcsolódás miatt, illetve a fátyol miatt, amit azért építettetek, hogy mindez megtapasztaljátok.

Sokan azt mondjátok: „Távolítsuk el a fátylat, amúgy is vékonyodik. Vegyük le a fátylat és játsszunk nélküle, legyen meg az összes emlékünk arról, hogy kik vagyunk.” Mókásnak hangzik ugye? Azonban a helyzet az, hogy abban a pillanatban, amint eltávolítjuk a fátylat, megszűnik maga a játék. Mindannyian hazamentek. Nincs semmi értelme egy bolygón lenni, ahol nincs meg a fátyol. Emlékeztek, hogy kik vagytok és hogy azért vagytok itt, hogy tapasztalatokon keresztül tanuljatok. De mi van a tapasztalatokkal? „Én csak a jókat gyűjtöttem” – mondanátok. „Csodás tapasztalataim voltak a bolygón.” De valójában azért vagytok itt, hogy a tapasztalatok széles skáláját éljétek meg. Némelyik jó, csodálatos vagy szenvedéllyel teli. Mások középszerűek, fájdalmasak vagy szimplán túlélőek. Az összes tapasztalat elképesztően értékes a léleknek. És nem csak a lélek számára értékesek, de az emberiség kollektívájának is. Nézheted úgy, hogy egy tapasztalatgyűjtő küldetésen vagy. Múlt hónapban említettük a hibák gyűjtését, ami sok tekintetben hasonló a tapasztalatok gyűjtéséhez.  A hibáid néha meghatározzák, hogy ki vagy te és segítenek abban, hogy rátalálj az erődre a valódi természetedben.

Trialitás: Kilépés a dualitásból

Ma szeretnénk megosztani veletek egy kicsit több információt a fátyolról, különösen arról az energiáról, ami mindkét oldalra és oldalról halad igen gyorsan.  A dualitás mezejében pozitív és negatív energiák vannak. Ti pedig elmozdultok a dualitás mezejéből a trialitás mezejébe, ahol nem lesz meg a polaritása a jónak és rossznak, helyes-helytelennek, fent-lentnek, szeretet-félelemnek. Több választási lehetőségetek lesz, amivel dolgozhattok, és kezdtek is már egy nagyobb perspektívából rálátni. Képzeljetek el egy vonalat, polaritást. Egyik végén a negatív, másik végén a pozitív. Ahogy a trialitás belép, a magasabb énetekkel egy új kapcsolat alakul ki, vagyis egy harmadik pont, ahonnan mindent sokkal tisztábban láttok. Ha ezen a vonalon lennétek, nem igazán tudnátok különbséget tenni, hol végződik a negatív, hol kezdődik a pozitív rész, mert csak a vonalat érzékelnétek. Amint a felfogás változik és erősebben kapcsolódtok a felsőbb énetekhez, egy másfajta nézőpontot tapasztaltok. És mindez most történik, az emberiség egészével, nem csak azokkal, akik spirituálisak. Mindenki egy új nézőpontból tanul meg látni, a dualitás határain túl és mi ezt neveztük el trialitásnak.

Van még valami, amiről szeretnénk beszélni, és ennek illusztrálásaképpen nevezzük az egyiket Mennynek [felfelé mutat], a másikat Földnek [lefelé mutat]. Érdekes, hogy miért utaltok a Mennyországra úgy, hogy „fent”. Ahhoz kapcsolódik, amikor még kisbabák voltatok és először éreztétek meg a Föld energiáit; a legtöbb tapasztalásotok és táplálásotok fentről érkezett. A szüleitek felvettek. Valaki a karjában tartott benneteket és fentről szeretett benneteket. Ezért ha gondoskodásra van szükségetek, még most is azt gondoljátok, hogy a Mennyország fent van. Nekünk ez annyira tetszik, olyan mókásnak tartjuk, hogy néha eljátszunk ezzel. Mivel a polaritás mezejében éltek, hát feltaláltátok a Poklot és alulra raktátok, a Menny ellenpólusaként. Mi sosem gondoltunk volna erre. Olyan képzeletgazdagok vagytok! Remek szórakozás nézni, ahogy folyamatosan változtatjátok a játékot menet közben.
Nevezzük ezt Otthonnak, ezt pedig Földnek [mutatja közben a vonal két végpontját fent és lent]. Minden, ami ezen a vonalon van (fent) az teljes és tökéletes, bár minden, ami ezen a vonalon létezik (lent) szükségszerűen tökéletlen kell legyen valamilyen módon. Ennek jó ábrázolása a zenétek, amely annak az energiának az ábrázolása, amiben Otthon folyamatosan éltek. Higgyétek el nekünk, hogy nem hallottátok igazán a zenét, amíg Haza nem tértek. Egy újfajta módon fogjátok megtapasztalni a zenét, teljesen feltölti majd a lelketeket – mindenféle zene. Igen, még a rap-et is élvezni fogjátok Otthon, mert ez egyszerűen csak egy ábrázolás; tökéletlennek kell lennie, hogy a Földön létezhessen. Még a kromatikus skálátok sem tökéletes. Ha a hangokat tökéletesen egyenlően felosztjátok, akkor sem kellemes az emberi fülnek, mert túl tökéletes. Kell legyen egy szeletke tökéletlenség benne, ami megengedi a szépség kifejezését. Hadd mutassuk meg hová is akarunk mindezzel kilyukadni.

A Szeretet trialitása

Hadd beszéljünk most a szeretetről. Mindannyiótok szereteten él, az emberek a szeretetből táplálkoznak. Az Otthonról érkező szeretet tökéletes. Azonban azért, hogy a Földön is megtapasztalhassátok a szeretetet, át kell haladnia a fátyolon és egy csipetnyi tökéletlenséggel kell megfűszereződnie. Sokatoknak ez már önmagában is negatívan hangzott, mintha bármi módon megítéltünk volna benneteket vagy azt mondtuk volna, hogy valamit rosszul csináltok. Nem erről van szó. Az úton járva a szeretettel dolgoztok. Azzal dolgoztok, amitek van, a haladásotokkal egy időben fejlődtök és ez így tökéletes. Ahogy tökéletesítitek magatokat különböző területeken – lélekként, aki embernek tetteti magát -, a szeretetet is fejlesztitek. Hadd mondjunk egy példát ehhez a feltétel nélküli szeretethez, amiről beszélünk.

Amikor megházasodtok, házastársi fogadalmat tesztek, ugye? Ezek a feltételhez kötött szeretet fogadalmai. Szeretni foglak akkor, szeretni foglak, ha. Nincs ezzel semmi baj. Mégis, ahogy fejlődtök, egyre több feltétel nélküli szeretetet tudtok belevinni ebbe a feltételes szeretetbe. Ahogy ezt teszitek, végül több körülményt el tudtok engedni, ami eddig visszatartott benneteket. Belefejlődtök a saját igaz természetetekbe, hogy még több olyasmit teremtsetek, ami Otthon van, ahelyett, hogy olyasmiket hoznátok létre, ami a Földön van. A szeretet a következő munkadarabotok.
A fejlődési folyamat másik része az, ami most a testetekkel történik. Egy új korszakba mozdultok át, és ahogy tudatosodtok, a fizikai testetek is megkezdi a fejlődési folyamatát. Ez eltart egy darabig, 2222-ben fog lezárulni ez a szakasz. Abban a pillanatban, ahogy ezt mondtuk, sokatok azt gondolta „Nem is leszek itt akkor!”. De itt lehetsz, ha akarsz, mert ez az egyik körülmény, ami kezd elengedésre kerülni.

A jövőbe nyúlás

Van egy hitrendszeretek arról, hogy meddig fogtok élni és igazából ez a hitrendszer az, ami véget vet az életeteknek. Egy játékot éltek. A történeteteket élitek, ami most épp azt mondja nektek, hogy nagyjából 100 évig élhettek. Ez a történet igen hamar meg fog változni, de a kollektív elmében kell megváltoznia. A fizikai változások előtt arra kérünk benneteket, hogy képzeljétek el, hogy 150 évig éltek. Mit fogunk csinálni az extra idővel? Mi a rendeltetésed, ha ez a célod? Ha ilyen hosszan itt fogsz időzni, hogyan tudod megvalósítani azt, amiért ide születtél? Szeretnénk ha elkezdenétek így gondolkozni, mert sokan úgy hiszitek, hogy egy bizonyos kort elérve nyugdíjba vonultok. Miért tennétek azt? Mi annak a célja? Abba kéne hagynotok mindent, amivel foglalkoztok és onnantól kezdve csak a szórakozásnak élni életetek végéig? Ez meg fog ölni benneteket. Úgy gondoljuk, hogy erre már magatok is kezdtek rájönni. Az teljesen rendben van, hogy egyik dolog után a másikba kezdtek bele, de az, hogy megálljatok és ne csináljatok semmit, csak szórakozzatok az életetek további részében – ez fog elvinni titeket erről a bolygóról igen gyorsan, mert ez azt jelenti, hogy végeztetek. Ha már minden megoldódott, továbbmentek. Elmentek. Mindez nem rossz vagy jó, és nem jelenti azt, hogy bármit is rosszul tettetek volna eddig. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy befejeztétek a munkát. Ennek több része változni kezd, de ma a feltétel nélküli szeretet részéről szeretnénk nektek beszélni.

A két agy kiegyensúlyozása

Két agy van jelen a testetekben. A fejetekben lévő használja fel a legtöbb energiát a testetekben. Egészen mostanáig úgy gondoltátok, hogy ez a legfontosabb szerv a testetekben. Mostanában azonban a tudományos közösség felfedezte, hogy az agy kalória-felhasználása korántsem annyi, mint a szívé. A szív mágneses mezeje sokkal nagyobb, mert a szív valójában saját aggyal rendelkezik. A Földön a legtöbb kihívást a fej agya és a szív agya közötti harc eredményezte. A szív azt mondja „Én ezt szeretném. Ezt az életet akarom élni. Ilyen személy szeretnék lenni.” Erre a fej azt mondja: „Nem, ezt nem teheted. Iskolába kell járnod. Meg kell tenned ezt, meg kell tanulnod azt, és még ezeket a dolgokat is meg kell csinálnod: A,B,C.” Keményen dolgoztok azért, hogy elérjétek, amit az egyik agyatok mond, hogy csináljatok, azért, hogy aztán felismerjétek, hogy az erőfeszítéseitek ellenére boldogtalanok vagytok, mert a másik agy (a szívé) sosem kapta meg, amit akart. Az egész emberiséggel ez történik, mert tudatosan indultok a B terv felé, hogy kielégítsétek a szívetek vágyát. Itt egy példa, hogy is működik mindez. Az 50. év egy kulcsév az emberek életében. Egyszerűen azért, mert ha 100 évig éltek, akkor ez a félút jelzőpontja születésetek óta az 50. évetekig, és ez idő alatt a legtöbb trutyit eltakarítottátok az utatokból. Nos, ez azt jelentené, hogy többé már nem fogtok küzdeni vagy élvezni az életet és a szívetekből élni? Kedveseink, a Föld bolygón éltek. Szeretnénk azt mondani, hogy kövessétek a szíveteket minden pillanatban, de továbbra is ki kell azt egyensúlyozzátok a tudatos aggyal. Itt éltek és különféle kötelezettségeitek vannak, amiket el kell fogadjatok. Arra kérünk benneteket, hogy kezdjetek el a szívetekre hallgatni és irányítsatok több figyelmet arra, amikor a két agyatok között küzdelem zajlik.

Most pedig meg fogjuk fordítani a fentet és a lentet, mert a Föld bolygót ez jelenti (a fejre mutat fent), az Otthont pedig ez (a szívre mutat lent). Ez ilyen egyszerű. Na akkor honnan is szeretnétek kapni a tanácsokat? Abból, amit megtanultatok vagy azoktól a létezőktől, akik még mindig Otthon vannak és feltétel nélküli szeretetet küldenek nektek és különféle módokon együtt dolgoznak veletek? A feltétel nélküli szeretet igen sokféle módon nyilvánul meg a bolygótokon. A kutyák – akiket gyakran az ember legjobb barátjának hívtok -, konkrétan azért vannak itt, hogy emlékeztessenek benneteket a feltétel nélküli szeretetre. Megszidhatod őket, beléjük rúghatsz, lehetsz velük gonosz vagy kegyetlen, ők mégis mindig visszajönnek farkcsóválva és arcon nyalva benneteket. Miért? Mert a szeretet kimutatása nem feltételhez kötött a számukra, nem attól függ, hogy mit tesztek velük. Ez a szeretetük kifejezése, tisztán és egyszerűen. Az általuk kimutatott feltétel nélküli szereteten keresztül megmutatják számunkra, hogyan vállaljunk felelősséget azért a tiszta energiáért, amit Otthonról hozunk ide. Ez azt jelenti, hogy ha eléggé szeretsz valakit, akkor elengeded? Néha igen. Feltétel nélkül szeretni annyit jelent, hogy elkezded behozni ezt az energiát Otthonról.

Ez még nem mindig működik a kapcsolataitokban ezen a ponton, mert sokatok kapcsolati hitrendszere a dualitáson és polaritáson alapul. Olyasmire építettétek a kapcsolataitokat, amit monogámiának neveztek, ami egyszerűen csak egy módja annak, ahogy számotokra kényelmesen kifejezitek a szereteteteket és kapcsolataitokat a Földön. Idővel ennek nagy része változni fog. Bár valószínűleg továbbra is a monogámia lesz a kedvenc választásotok itt a Földön, amennyire a fejlődésetek a dualitásban helyezkedik el. Ebben nincs semmi rossz vagy jó, de minden ilyen rész, amiről beszélünk, feltételhez kötött. Gondolhatsz rájuk úgy, mint egy-egy speciális fűszere a feltétel nélküli szeretetnek.

Tápláld magad naponta háromszor

Mibe kerülne nektek, ha naponta háromszor kimutatnátok feltétel nélküli szereteteteket? Fejezd ki annak, aki vár rád az étteremben. Fejezd ki annak, aki leparkolta az autódat. Fejezd ki annak, aki mellett elmentél a folyosón. Mi nem arról a színjátékról beszélünk, amit ügyesen tudtok a világ felé mutatni ez ügyben. Találj módot arra, hogy sebezhetővé válj és kapcsolódj össze a lelkükkel és adj számukra feltétel nélkül, még ha csak egyetlen pillanatra is. Találj módot, hogy adj feltétel nélkül naponta háromszor és az életed igen gyorsan meg fog változni. Új módokon fogod magad teljesebbnek érezni, mert olyan dolgokat veszel majd észre, amiket korábban nem. Meglesz a választásod, hogy befogadd az összes szeretetet, amit csak elbírsz, mert ez a legnagyobb kihívás a feltétel nélküli szeretettel kapcsolatosan. A feltételhez kötött szeretet bezáratja veled az ajtókat, hogy ne tudj szeretetet befogadni a legtöbb embertől.  Több hitrendszeretek, struktúrátok, és nagy mértékben a saját energiáitok meg fognak változni, ahogy haladtok előre. Észre fogjátok venni, hogy ez az a terület, amit örömmel újraalkottok, mert a Föld feltételhez kötött szeretetének csodás, más íze van. Minél inkább rátaláltok a feltétel nélküli részekre, annál inkább fog beáramlani az életetekbe és a kapcsolataitokba az Otthon energiája. Ez az a szeretet, amiért mindannyian sóvárogtok ezen a bolygón, az Otthon feltétel nélküli szeretete.

Tudjuk, hogy kik vagytok. Láttuk mindazokat a dolgokat, amiket rejtegettek és szeretünk benneteket minden elképzeléseteken túl. A részeink vagytok. Nincs elkülönülés. Ti mindössze a dualitás mezejével és a fátyollal dolgoztatok, ami meggátol abban, hogy emlékezzetek minderre. Kedveseink, a szív a fej előtt ébred fel az álomból. A döntéshozásaitok most már magukba kell foglalják az energiákat a szívből és a fejből is egyidejűleg. Muszáj a szívetekből is energiát merítenetek, különben hosszú ideig csak egy helyben topogtok. Láttuk ezt már megtörténni időről és időre. Képesek vagytok elérni a céljaitokat minden gond nélkül, de képesek vagytok-e szeretetet befogadni Otthonról? Ezzel a kérdéssel szeretnénk titeket kihívás elé állítani, hogy gyakoroljátok ezt napi szinten.

Kedveseink, szeretnénk veletek lenni, megérinteni benneteket, vezetni titeket minden nap és megmutatni, hogy miről is beszélünk. De valójában sokkal jobban tanultok, mint ahogy mi valaha is tanítani tudnánk titeket. Igazából az, hogy beszélünk hozzátok rezgéscsökkentéssel jár. Rezgési rések vannak a fátylak között, ami részben oka annak, hogy az üzenetünk a Megtartón keresztül muszáj valamennyire tökéletestől eltérő legyen, hogy képesek legyetek hallani. Találjátok meg a tökéletlenséget és öleljétek magatokhoz! Csak szeressétek! Fogjátok ezt a tökéletlenséget és tudjátok, hogy ez a ti ízetek. Azt gondoljátok, hogy a tökéletlenség ugyanaz, mint a hibázás. „Ó mi nem teszünk olyat. Nekünk nincsenek tökéletlenségeink.” Kedveseink, a ti szépségetek a tökéletlenségben gyökeredzik.

Szeretni a tökéletlenségeket

Nem volt olyan régen, amikor az emberek megtanulták hogyan készítsenek gyémántokat. Manapság már laboratóriumokban gyártjátok őket. Az ott készült gyémántok jó minőségűek és főleg ipari környezetben használjátok őket. De mindig ott volt az a félelem, hogy esetleg ezeket a gyémántokat használnák az ékszereitekhez is. Nagy volt az aggodalom emiatt, ezért a természetes gyémántokat kis gravírozással látták el, hogy meg tudjátok különböztetni őket a hamis gyémántoktól. Az érdekes rész az, hogy az ember által készített gyémántok valószínűleg sosem kerülnének ki a kiskereskedelembe, mert tökéletesek. Nincsenek bennük zárványok, így a fény úgy halad át rajtuk, mint az üvegen. Nem ragyognak úgy, mint a természetes gyémántok, mert nincs bennük tökéletlenség. Pont így van veletek is. A tökéletlenségetek a valódi szépségetek, mégis úgy gondoltok rájuk, mintha ezek hibák lennének. Tegyétek őket magatokévá, mert ez a ti ajándékotok. Találjatok utat a tökéletlenségeitek kifejezésére. Tartsátok közel magatokhoz, mint a fény kitüntetéseit, amit a Föld bolygón érdemeltetek ki.

A választás a tiétek. Például mondjuk azt, hogy problémátok van azzal, hogy az orrotok kissé nagyobb, mint a legtöbb ember orra. Minden alkalommal, amikor a tükörbe néztek azt mondjátok „Sikeres lehetnék, ha nem lenne ilyen hosszú az orrom.” Utáljátok a testetek egy részét és ezért minden alkalommal, amikor ránéztek azon gondolkoztok, hogy mit tehetnétek, hogy változtassatok rajta. Megműttethetitek, hogy megváltoztassátok az orrotokat vagy eldönthetitek, hogy büszkék lesztek rá és büszkén viselitek. Legyetek őszinték magatokhoz és az orrotokhoz és ne lepődjetek meg azon, ha hamarosan mások is pont olyan orrot akarnak majd, mint a tiétek. Ez már sok híres színésszel megtörtént. Amikor híresek lettek, egy csomóan elkezdték megváltoztatni a testüket, hogy jobban hasonlítsanak rájuk. Elmondhatjuk, hogy azok a színészek is úgy gondolták, hogy problémás a testük, de elfogadták és eggyé váltak vele. Feltétel nélküli szeretetet sugároztak a testükön keresztül és ezzel hirtelen mindannyian összehangolódtunk. Mindenki ugyanazt az utat járta, mindenki megértette a kapcsolódásokat. Az, hogy milyen gyönyörűek vagyunk, a tökéletlenségekben rejlik és ha elveszed a feltételeidet a szereteted elől, meglátod te is a szépséged. Tedd magadévá! Járj büszkén, mert az Otthon fényében tündökölsz. Nem mi adtuk nektek ezt a fényt, ti voltatok azok, akik megnyitottátok a szíveteket és behoztátok magatokba. Legyetek rá büszkék és tudjátok, hogy minden alkalommal, amikor valakinek a szemébe néztek, változást idéztek elő, mert elhelyezitek bennük az Otthon gyönyörű fényét. Tegyétek ezt tudatosan és élvezzétek ennek az útnak minden lépését. Egy új Földet építetek részenként, egyesével; szívenként, egyesével. Egy egészen új környezetbe léptek. A fizikai testetek és a Föld alkalmazkodik, hogy fenntarthassa a megerősödött embereket. Ezt teszitek éppen és mi elképesztően büszkék vagyunk rátok. Túlnyúltatok a fátylakon, túl a saját megértéseteken és bátran elhúztátok a fátylat, hogy ránézzetek arra, akik valójában vagytok. Tartsátok ezt meg. Legyetek rá büszkék és tudjátok, hogy az Otthon fényéből származtok.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Segítsétek egymást minden pillanatban. Gondoskodjatok egymásról és tartsátok nyitva az ajtót minden alkalommal, amikor csak tudjátok, miközben építitek ezt az új világot. Játsszatok jól együtt.

Espavo
A Csoport

fordította: Tara, Hivatásos Múzsa
http://www.hivatasosmuzsa.wordpress.com
forrás: http://lightworker.com/beacons/2012/2012_06-TrialitationofLove.php

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.