Steve Rother (jan) – Az új világ

2013. január 15.
SteveR

~ Az új világ ~

A következő lépések

.
Elrah kezd…

Elrah vagyok a Ritmusos Szolgálattól.
Üdvözlet mindenkinek! Egész idő alatt figyeltelek titeket. Az Őrző válla felett leselkedem és néha eszébe jut, hogy itt vagyok. Akkor jön és beszélget velem, én pedig információkat osztok meg vele. Bár az információ valójában folyamatosan érkezik. De leginkább azt mondja: „Majd később beszélünk.”

Az Új Gondolat

Több oka is van annak, hogy ma itt vagyok, de először is hadd beszéljek egy kicsit a biztonságotokról… a biztonságotokról. Persze, nem is gondolkodtatok azon, Kedvesek: „Mit tehetünk a biztonságunkért az Új Földön?”  Nos, nem kell aggódnotok a biztonság miatt, ahogy korábban, mert azok a dolgok, amikről eddig azt gondoltátok, hogy bánthatnak benneteket, nem bánthatnak. Az általános biztonságról szeretnék néhány szót szólni és egy kissé más megközelítéséről, amit fontolóra vehettek, ahogy haladtok előre. Olyan új szinteken nyíltok ki, ahol korábban még nem jártatok.
Ezért kicsivel sebezhetőbbek vagytok, amikor először nyíltok ki, ám idő közben hozzá is szoktok a kinyílt állapothoz. Nem építetek falakat vagy szűrőket vagy ilyesmi. Amikor valaki igazán kinyílik és így éli az életét, az növeli annak lehetőségét, hogy lebeszéli magát az útjáról vagy összezavarodik.
Ezen a ponton ez könnyen megtörténhet, mert nem érzitek magatokat másként, mint pár nappal ezelőtt, de mégis mégis mások vagytok. A saját energiátok nagyobb része korábban nem ismert módokon nyílt meg és azt üzeni nektek, hogy legyetek tudatában a saját létezéseteknek. Talán ezt mondjátok magatoknak: „Érzek egy kis fájdalmat itt és nem tudom mi lehet ez. De szeretnék rászánni egy kis időt, hogy küldjek arra a területre egy kis energiát.” Ne hagyjátok figyelmen kívül ezeket a felbukkanó darabkákat, mert egy újfajta módon nyíltok most meg. Észre fogjátok venni, hogy sokkal erősebbek vagytok, mint korábban. Mégis átmenetileg egy kicsit sebezhetőbbek vagytok, ugyanakkor jelen van a lehetőség is, hogy megtapasztaljatok kisebb repedéseket a páncélzatotokban. Kedvesek, elmondom mi van. Mindig van rá lehetőség, hogy megjavítsátok.

Most az történik, hogy az emberek olyan gyorsan kezdenek előre haladni, hogy teljesen a fejükben vannak, nem pedig a szívükben. Megpróbáljátok átgondolkodni magatokat a dolgokon és közben azt kérdezitek: „Hogy tudom ezt a következő szintre emelni?” A kerekek csikorognak, és a füst kezd kiáradni a fületeken, aztán szembenézhettek az összevisszasággal. Nos, Otthon minden az egyensúlyról szól. Valószínűleg ez a legnagyobb változás, ami az elmúlt napokban történt, bár már történik egy ideje. Ez nem új, Kedvesek, de van ám egy szívetek. Mindig is volt. És bár mindig tudtátok, hogy a titok a szívben van és nem a fejben, mégis megpróbáltátok végiggondolkodni az egész életeteket. A legnagyobb változás most az, hogy az új világban megtapasztaljátok és észreveszitek, hogy a szívetek mindig is ismerte a Hazavezető utat. Megpróbáltátok átgondolkodni az emberi léteteket, próbáltátok kitalálni, hogy tudnátok beilleszteni a szíveteket a világba és a társadalomba. Most azonban a fej helyett minden a szívből fog kiindulni.

A másik, amiről szoktak nektek beszélni, a negatív érzelmek. Igen sokat hordoztok magatokkal a Földön, amik hasznotokra is voltak egy darabig, mert segítettek megteremteni a kontrasztot, ami által könnyebben észrevettétek a fényt a sötétséggel szemben. Csak akkor érezhettek szeretetet, ha ismeritek a félelmet is. Nos, tudjuk, hogy értitek mi a félelem. Mostanra ez kiegyensúlyozásra került, ez a rész lezárult. Most pedig beléptetek a trialitás új mezejére – a dualitásból a trialitásba. Most a két pont helyén három pont helyezkedik el. Többé már nem csak fekete és fehér létezik és ettől igazán gyönyörű ez az egész. Most itt van egy új részetek, amivel kapcsolatba kerülhettek. Kicsit olyan ez, mint az a kisember a vállatokon, akiről az Őrző beszélt korábban. Csak emlékeznetek kell rá, hogy kérdezzetek. Csak emlékeznetek kell rá, hogy belépjetek ezen részetekbe.

A hagyomány tükrei

Itt a másik része ennek. Nagyon hozzászoktatok ezekhez a csodálatos hagyományokhoz és szabályokhoz, amit magatoknak kreáltatok. Egyszer próbáltunk szólni az Őrzőhöz, de a lábait kényelmetlenül tartotta és azt mondta: „Várjatok egy kicsit. Először fel kell vennem a megfelelő testtartást.” Aztán küzdött a kezeivel, lábaival, hogy a megfelelő pozícióba tegye őket ahhoz, hogy meghallgasson bennünket.
Végül elhelyezkedett és azt mondta: „Oké, készen állok.”
Mi pedig: „Nos, most nincs semmi mondanivalónk.”
Erre ő: „De készen állok.”
Mi: „Nos, továbbra sincs most semmi mondanivalónk.”

Szükségetek van kristálygömbre, hogy a jövőbe lássatok? Nos, ha azt hiszitek, hogy igen, akkor persze használhatjátok nyugodtan. De tényleg szükségetek van rá? Egyáltalán nem. Már minden bennetek van. Mi pedig igyekszünk felébreszteni bennetek önmagatok ezen aspektusait. Új képességeket fedeztek majd fel. Tudjuk, hogy ez bonyolult, Kedvesek. Nehéz nekünk az, hogy itt legyünk és elmondjuk hogyan legyetek emberek. Én magam nem is éltem a Földön, de igyekszem megtenni mindazt, amit tudok, hogy megtanulhassam milyen itt lenni a Földön. Nekem nem kell kiegyensúlyoznom azokat a dolgokat, amiket nektek igen. Nekem könnyebb, hogy idejövök és csak önmagam vagyok, nem aggódva amiatt, hogy kedveltek-e vagy sem. Az energiátok megváltozott, így már nem ugyanazok az emberek vagytok, akik korábban. Egy új módon mozdul tovább az energiátok. Érvényesítsétek az erőtöket, mert mindig is jók voltatok bizonyos dolgokban. Kapcsolatban álltok a saját mesteriségetekkel? Büszkék vagytok-e mindarra, amit már elsajátítottatok? Büszkék vagytok-e mindarra, amit magatokkal visztek az úton?

Az új énetek

Amiért most itt vagyunk, hogy elmondjuk, van egy vadonatúj részetek. Ahogy kinyúltok ezen új aspektusaitok felé és kezdtek önmagatok lenni, ezt mondjátok: „Mi van, ha nem kedvelnek engem? Mi van, ha nem fogadnak el itt engem?” Nos, ez az ő gondjuk, nem? Az, hogy mit gondoltok rólam, nem az én dolgom. Szeretnénk, ha így tennétek, mert ez az, ami igazán egybegyűjti az Otthonról érkező részeket. Itt az ideje, hogy újra megtegyétek. Megteremtitek az Otthont, nagy O-val, itt a Földön – és remek munkát végeztek. Mindannyian hoztatok egy kis darabot magatokkal belőle, de a mókás rész itt van, a felépítés körül. Ez a lépés nem hagyható ki, nem lehet továbblépni nélküle a következő szintre, egy bizonyos sorrendben kell elérnetek ezekre a pontokra. Ez azt jelenti, hogy mindannyiótoknak azzal kell belépnie, amit magával hozott. Sokan azt mondjátok: „Nem tudom, hogy az én részem elegendő-e vagy elég jó vagyok-e ahhoz, hogy behozzam a részem. Igazán nem tudom.”
Nos, mi tudjuk és azt kérjük, hogy tegyetek egy próbát. Kapcsolódjatok össze a saját mesteriségetekkel. Érezzétek magatokat biztonságban azzal, akik vagytok, ahonnan jöttetek, mert elképzelhetetlenül szeretünk benneteket. Olyan módokon szeretünk benneteket, amiket még fel sem tudtok fogni, de hamarosan megértetek. Az Idő Őrzője fog erről beszélni, én mindjárt befejezem a mondandómat. Tudjátok, megmondta mennyi időt beszélhetek… Most búcsúzom, de tudjátok, hogy szeretlek benneteket és mindig veletek vagyok, különféle módokon. Én vagyok az, aki mögétek oson és megcsiklandoz, amikor túl komolyak akartok lenni. Mert emlékeznetek kell, hogy mindez egy játék és az egész arról szól, hogy mosolyogjatok az úton Hazafelé, érezzétek jól magatokat, amíg a Földön vagytok. Ezért jöttetek… ezekért a gyönyörű, emberi tapasztalatokért. Szóval mielőtt elmegyek, adok még egy mosolyt nektek. És ti mindig visszamosolyogtok, akkor is, amikor bután vigyorgok és ez remek. Ez a szívem és a ti szívetek visszatükröződése. Egymás részei vagyunk és én ezt a létezésem minden egyes napján megünneplem. Elrah vagyok a Ritmusos Szolgálattól.

Az Idő Őrzője

Üdvözlet. Én vagyok az Idő Őrzője. Azért vagyok ma itt, mert megváltoztattátok az időt és mindent, ami előttetek áll. Az új energiák már megérkeztek a Földre és mindannyiótokon keresztül állandó működésben vannak. Igen, bizonyos tekintetben pont úgy érzitek magatokat, mint korábban, de van egy kis várakozás, előre tekintés is bennetek. Reméljük, hogy ezt a várakozást valami csodálatos dologgá formáljátok, hiszen így teremtetek, Kedvesek. Amikor várjátok, hogy áthaladjatok azon az ajtón, akkor ez a várakozás teszi még különlegesebbé azt a pillanatot, amikor ténylegesen áthaladtok rajta. Ti vagytok azok a teremtők, akik megalkották azt az energiát, amin áthaladtok. Tegyétek magatokévá. Ismerjétek meg. Amikor egy kellemetlen energiát tapasztaltok, bátran tegyétek magatokévá és kérdezzétek meg: „Miért teremtettem ezt? Mit tanulhatok ebből a kellemetlenségből? Hol vagyok én mindebben?” Álljatok meg egy pillanatra. Észre fogjátok venni, hogy sokféle energia van átalakulóban most a Földön, valószínűleg sokkal több, mint amit valaha megtapasztalhattatok eddig életetekben. Nagyon egyszerű mindaz, ami történik. A Föld átalakul, mert teret kell teremtenie a megújult, ereje/saját képességei teljében lévő embereknek. Mindannyian egy új képességszintetekre jutottatok el és kezditek feltérképezni, használni azt. Ezért mondja nektek Elrah, hogy játsszatok, menjetek ki a világba és mosolyogjatok. Érezzétek jól magatokat emberként, hiszen ebből fakad a mosolyotok. Otthonról érkezik. Amikor olyasmivel vagy olyasvalakivel találkoztok, aki az Otthonra emlékeztet benneteket, akkor mély kapcsolódást éreztek, ez pedig sokkal gyakrabban fog ezentúl előfordulni. Gyakori lesz az, hogy az utcán sétálva elmentek valaki mellett, aki magához húzza az energiátokat, figyelmeteket. Ha egyáltalán nem is ismeritek egymást, akkor is létrejön egy kapcsolódás. Kezditek ezt jobban megérezni fizikai szinten is, új módokon.

A szerződések lezárása

Új kapcsolódásokat hoztok létre, mert a legtöbben a B tervre tértetek át. Miért B terv? Nagyon egyszerű. A Föld elpusztult volna, ez volt az A terv. A legtöbbetek számára az A terv szerződései, megállapodásai lezárultak, hiszen a világnak vége lett volna 2000 és 2012 között valamikor. Nagyjából 12 évbe telt volna, hogy elpusztuljon ez a bolygó, hogy utána úgy nézzen ki, mint a Mars és a Vénusz – mert pont ez történt ott is. Most viszont új módokon kapcsolódtok össze, új energiát építetek itt a Földön. Az eget kémleltétek hosszú időn keresztül, vajon léteznek-e hozzátok hasonló lények odakint. Mi azt mondjuk, Kedvesek, hogy amikor Hazatértek, akkor igencsak nagy változatosságával találkoztok a személyiségeknek, energiatípusoknak. Tudtátok, hogy a legtöbb ember mennyire hasonló? Számunkra nagyon egyformának tűntök innen, mert annyival nagyobb a változatosság ezen az oldalon. A ti egymás közötti különbözőségeitek igen kicsik az univerzum egészéhez képest.
De itt a jó hír: Sosem voltatok egyedül. Amikor végre hozzátok hasonló életre bukkantok majd az univerzumban, azt fogjátok találni, hogy kinézetre majdnem egyformák vagytok – ez a kozmikus tréfa. Azt hiszitek, hogy zöldtestű marslakókkal fogtok találkozni, akiknek kis bigyók nőnek ki a fejükből. De valójában nagyon is hasonlítanak rátok, a kapcsolódásaik is meglepően azonosak, csak egy kissé más idősíkban mozognak.

Az a vicces, hogy megépítettétek ezeket a csodás távcsöveket, amiket a Föld legmagasabb pontjaira helyeztetek el, hogy megfigyeljétek az univerzumot. Felállítottatok egy csomó hangberendezést is, ami rádióhullámokat közvetít nektek a kozmoszból és ezeket igyekeztek kiszűrni. El is értetek némi sikert ezekkel, de ezen az úton már nem tudtok további sikereket elérni, azon egyszerű oknál fogva, hogy valaki más rátok talált. Igen, Kedvesek, felfedeztek benneteket! Itt ez a bolygó – mondják. Nem, nem Földnek nevezik – hiszen nincs ráírva a neve ugye -, de adtak  neki nevet a saját nyelvükön, ami „kékség, köddel körülvéve”. Mivel van rajta víz, ezért úgy gondolják, hogy van élet ezen a furcsa kék bolygón. És ez ti vagytok, megtaláltak benneteket. Időbe telik, mire a technológiai fejlettség elér odáig, hogy fel tudják venni veletek a kapcsolatot, de már összekapcsolódtatok és hamarosan információk is kezdenek majd érkezni. Észre fogjátok venni, hogy a fizikai testetek gyorsabb, mint gondoltátok.

Korábban mondtuk, hogy körülbelül 210 évbe fog ez telni. Igen, szeretünk ilyen mókás dolgokat mondani, mert amint kaptok egy szabályt, azonnal megszegitek. Ez az emberi természet része. Kaptok egy szabályt és ezt mondjátok: „Nos, ez egy szabály. Majd gondolok rá, amikor megszegem.” Gyakran ez történik és mi nagy örömmel mondjuk, hogy már most lerövidítettétek ezt az időt. Már nem 210 évről beszélünk, hanem nagyjából 190 évről van szó. Igazából nem adunk és nem is adhatunk nektek pontos számokat, hiszen olyan gyorsan haladtok előre. Tudjátok kik vagytok? Emlékeztek a bennetek lévő mély érzésre, a lelketek magabiztosságára, mielőtt beléptetek volna erre a játéktérre? Itt az ideje, hogy elővegyétek ezt a magabiztosságot, mert a saját belső vezetőitek fognak hozzátok szólni, nagyon tisztán. Amit aztán ezzel az információval kezdtek, az a saját döntésetek. Nincs jó vagy rossz választás, hiszen ez egy személyes kapcsolódás. Azonban mindannyian hallani fogtok azokról, akik eddig a vállatokon ültek, legyen ez a saját belső vezetőtök, vagy más kapcsolódni vágyók, akik a fátyol ezen oldalán vártak rátok, hogy kommunikálhassatok. Ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha éltek és van Otthon egy hatalmas rajongótáborotok, akik Hazavárnak benneteket. Amikor Hazatértek, olyan bulit csapunk, amilyet még sosem buliztatok. Ha azt gondoljátok, hogy a 12-12-12 táncparti remek volt, várjatok csak, amíg megérkeztek a mi bulinkba – igen, mi aztán tudjuk, hogy kell mulatni! Tudjuk hogy kell ünnepelni. És arra kérünk benneteket is, hogy ünnepeljetek, hiszen ez az, ami segített nektek, hogy elkerüljétek ennek a bolygónak a pusztulását. Végigünnepeltétek az utatokat Hazáig és megérkeztetek.

Most pedig itt ültök. Mi történik ezután? Hogyan használjátok ezt az új energiát? Ezt nem tudjuk nektek megmondani, Kedvesek, hiszen ez mindannyiótok számára más lesz. Van egy szent utatok, amit elterveztetek. Muszáj követnetek ezt az utat? Egyáltalán nem. Ez pusztán csak egy a sok lehetséges út közül, ami előttetek áll. Bár ez az út tartalmazza a legkevesebb ellenállást, amit magatok elé vetítettetek, mielőtt beléptetek volna a játékba. Azt is észre fogjátok venni, hogy sok szerződésetek már nincs érvényben. Mert változtattatok magatokon. Ezért aztán átalakultak a kapcsolódások és ezzel a szerződések, megállapodások is. Így aztán ez remek időszak arra, hogy körbenézzetek és leltárt készítsetek a szívetekben. „Mi a legfontosabb számomra ebben az új energiában? Hogyan léphetek be ebbe az új világba és teremthetem meg a saját világom? Azt a világot, ami támogat és segít engem, ami mindannyiunkat gyönyörű utakon visz Haza?” Ezt rátok hagyjuk. Elmondjuk azonban, hogy vannak még különleges dátumok előttetek, amiket majd elmondunk, vagy már eddig is említettünk. A korábban megadott dátumokon már túl vagytok, a 12-12-12-n és a 12-21-12-n. És igazatok van, a December 31. is egy ünnepelni való dátum volt, bár nem azért mert egy új év kezdetét jelölte. Egy másik energiahullám érkezett be akkor. Horgonyozzátok le. Hozzátok át. Gyakorta érkeznek energiahullámok, amik áthaladnak, de ahogy ebbe beléptek, érezni fogjátok, hogy ez sokkal inkább egy áramlás, nem annyira hullám. Az átjáró ezen oldalán az idő kitágul az összehúzódás helyett – ahogy itt tapasztaljátok. A következő dátum, amit szeretnék megosztani veletek, az Augusztus 19. Szükséges, hogy pontosan ismerjétek ezt a dátumot? Szükséges, hogy egy bizonyos helyszínen üljetek keresztbe tett lábbal és összetett tenyérrel? Nem, természetesen nem. Mindössze tudjátok azt, hogy a Föld továbbra is folyamatosan átalakulóban van, újrarendezi önmagát, hogy helyet teremtsen azoknak a képességeikben megerősödött embereknek, akik elfoglalják helyüket, magukévá teszik saját erejüket. Nem is lehetnénk boldogabbak itt a fátyol túloldalán.

Levizsgázott státusz a Szabad Választás Bolygójának

A Föld, minden idők legnagyobb kísérlete – a szabad választás bolygója levizsgázott.
A legnagyobb nehézség számunkra a fátyol ezen oldalán az volt, ahogy végignéztük, hogyan léptek be ebbe az új világba; féltünk, hogy az elkülönülés világa lesz. Aggódtunk, hogy különválasztjátok a rezgések különböző szintjeit azáltal, hogy azt mondjátok, csak a legmagasabb rezgésűek léphetnek be az új világba és a legalacsonyabb rezgésűek eltörlődnek a Föld színéről. Kedvesek, ez ugyanaz a hiba lett volna, amit Atlantisz idején követtetek el, ám ez most mégsem így történt. A kinyílásotok olyan nagy volt, hogy az emberiség minden rezgés-hullámhosszának elég széles volt, hogy egyszerre léphessetek át. Mindez azért volt kritikus, mert nagyon sokan vagytok most itt Atlantiszról, ahogy az Őrző is. Itt van, és azért van itt, hogy változást hozzon – ugyanazt a technikát használva, amit korábban is használt -, de ezúttal a fényt terjeszti, nem a félelmet. Nézzétek meg, hogy ti mit adhattok ennek az új világnak. Meg van rá a lehetőségetek, hogy többek legyetek, mint valaha. Csodás most embernek lenni a Földön, de nem vagytok emberek. Lelkek vagytok, akik eljátsszák, hogy emberek és remek munkát végeznek benne. Mi ismerünk benneteket. Mi egyszerűen csak segítünk nektek emlékezni rá.

A legnagyobb tisztelettel kísérünk át benneteket az új korba. Üdvözlünk benneteket Itthon. Üdvözlünk benneteket Itthon. Üdvözlünk benneteket Itthon. Az Idő Őrzője vagyok.
Bánjatok egymással tisztelettel, segítsetek egymásnak, amikor csak tehetitek. Játsszatok jót együtt. Az Idő Őrzője vagyok.

Espavo.

.
Fordította: Tara, Hivatásos Múzsa – http://www.egyensulyban.com/hivatasos-muzsa
Forrás: http://lightworker.com/beacons/2013/2012_01-NewWorld.php

Reklámok

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s