Bemutatkozom

Üdvözöllek a blogomon! A nevem Tamás Kriszti * Tara. Számomra az önismeret körül forog az élet, ezt tartom a legfontosabbnak, mert úgy érzem ez segít a mindennapokban, bármilyen témáról legyen is szó. Ha tudom ki vagyok, tudom mit viszek bele egy-egy szituációba.
Természetemnél fogva empata/intuitív/beleérző vagyok, ami képességemet fejlesztem is, mert az ebben való növekedés nem csak nekem hasznos, de mindazoknak is, akik hozzám fordulnak.

A tanítások általában arról beszélnek, hogy mi a cél.
A “hogyanról” kevés szó esik. Én abban segítek, hogy alkalmazni tudd
a különféle tanításokat a gyakorlatban, ezáltal boldogabbak legyenek a hétköznapjaid.
Segítek, hogy megtaláld magad mindenben, ami körülvesz.

Az elmúlt húsz évben mindent a saját bőrömön teszteltem. Hosszú évekig hastánc- és sportoktatóként a testtudatosság irányából közelítettem a lélek mélységeihez, itt is használva empata képességeimet. Közben végigjártam sok terápiát, tanfolyamot, megismerkedtem különféle segítő technikákkal. Tudatosan mentem szembe a saját félelmeimmel, hogy felszabadulhassak és megtaláljam azt, aki Én Vagyok. Képeztem és képzem is magam, mert a tanulásnak, fejlődésnek sosincs vége, mindig van hová tovább lépni. Imádok tanítani, mert így átadhatom a tudásom, közös tapasztalattá tehetem, amiből mindenki elveheti azt, ami számára hasznos. Mozgásoktatás közben is szerettem többet átadni az órán, mint csak a mozdulat önmagában, ezért egyre többször találtam magam tanácsadói szerepben, amikor a segítségemet, asszisztenciámat kérték egy-egy megoldandó élethelyzetben. Így lettem Hivatásos Múzsa.

Számomra a tapasztalat és a tudás megosztása jelent igazi örömöt, ezért ezt több formában is teszem. A múzsamunka mellett angolból fordítok általam értékesnek, informatívnak, felemelőnek tartott videókat, csatornázott anyagokat. Magam is írok cikkeket, amiket a saját tapasztalataimból merítek, illetve időnként általam csatornázott anyagokat, remélve, hogy ezen az úton is adhatok inspirációkat. Ezeket találod itt a blogon.

Hivatásos Múzsaként érzelmi stresszoldást, tanácsadást nyújtok
– nem mindennapi módszerekkel.

Múzsaként az a dolgom, hogy segítsek az új nézőpontok megtalálásában, megértésében, alkalmazásában, illetve enyhítsem az útközbeni nehézségeket, örömmel töltsem meg az úton járás pillanatait.
Támogató technikákkal segítek neked túljutni az élet nehéz szakaszain, elakadásokon; Visszatérő kérdéseidre és problémáidra választ találni; Feloldani az előrehaladásodat gátló negatív érzelmi állapotokat; Tiszta figyelmet adni neked; Bizalmas baráti beszélgetést biztosítani a számodra; Inspirálni egy következő lépés megtételére.
Megtanítom a “hogyanokat”, hogy a spiritualitást be tudd építeni a mindennapjaidba, gyakorlati szinten.

div1
Együtt kiválasztjuk azt a módszert, ami Neked az adott helyzetben a legtöbbet tudja adni. Ezzel a három fő módszerrel dolgozom, ezeken belül több különféle hasznos technika van a tarsolyomban a számodra, amik segítik a megoldást.

♦ Lélekoldás         ♦ Nézőpontváltó         ♦ Múzsa-beszélgetés

 Milyen témákban találtunk megoldást eddig:
 • párkapcsolati kérdések
 • munkahelyi/családon belüli konfliktuskezelés
 • tinédzserek számára eligazodás a mindennapi életben (iskolában, a felnőttek világában, a családban)
 • mitől működik vagy mitől nem működik a relaxáció és a meditáció
 • önismereti technikák (melyik való nekem?)
 • önbizalomhiány
 • érzelmi stresszek oldása (előző életből, gyerekkorból, jelenből)
 • blokkoldás a sikeres gyermeknemzés érdekében
 • kommunikációfejlesztés
  — hogyan ne értsenek félre
  — játszmamentesség
  — hogyan képviseljem a saját érdekeimet
 • tudatosságnövelés

Időpontegyeztetéshez hívj telefonon, vagy keress emailen.
Várlak szeretettel, Tara
tel.:    30/251-2094
mail:  hivatasosmuzsa@gmail.com
Személyesen is találkozhatunk, ám ha messzebbről, vidékről, külföldről keresel, akkor a skype-on keresztül is remekül tudunk dolgozni.

div1Nos, a Múzsa nem coach! Én mélyebbre megyek veled, kicsit szélesebb terepen dolgozunk. Biztos hallottál már az ókori görög Múzsákról. Ők ott voltak minden alkotó ember számára, hogy jelenlétükkel, más nézőpontjaikkal segítsék mindazokat, akik tanulni, haladni, alkotni vágynak. A Múzsa hosszabb-rövidebb ideig jelen van az alkotó életében, illetve visszatérő segítőként újra és újra felbukkanhat, ha szükség van rá. A Múzsával töltött idő után megújulva, feltöltekezve, új lendülettel vethetjük bele magunkat az életbe.

Ezért választottam ezt a megnevezést a magam számára, mert az én dolgom az, hogy Múzsa módjára segítselek. Kísérőd vagyok az ismeretlenbe… Hozzád. Veled megyek önmagad mélyebb, teljesebb szintjeire, hogy minél többet előhozhass és megmutathass, megélhess mindabból, aki Vagy, hogy a hétköznapokban is örömödet leld.

div1
A fordításokról:

Ez a blog kifejezetten a csatornázások fordításának és filmfordításoknak van szentelve, illetve a saját anyagaimnak.

Szeretem a tolmácsolás ezen formáját, így fordítói/videó feliratozó munkát is vállalok, keress bátran ezügyben is. Minden munka egyedi, így az árazása is az.

Magyarra fordításaimat személyesen Lee Harris javaslatára (!! juhhéj !!) a blogján szintén megtaláljátok, illetve Steve Rother is felvett a fordítói csapatába, így az ő oldalukon is ki vannak téve az általam fordított anyagok. Mindkettő nagy örömmel tölt el!! Természetesen nem csak tőlük fordítok, megosztásra érdemes anyagok szerencsére egyre nagyobb számban fordulnak elő.

Jó olvasást, jó feltöltődést kívánok!
Tara, Hivatásos Múzsa

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a fordításokat, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Tamás Krisztina, OTP 11773119-10402960 Minden eddigi és ezt követő felajánlást szívből köszönök: Tara

Ha valamely bejegyzés megtetszik, oszd meg bátran, ám kérlek mindig jelöld meg a forrást! Köszönöm.

Hozzászólás:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.