Navigáció

Hogyan találsz meg könnyen bejegyzéseket a blogban?

Az alábbi lehetőségek segítségével tudsz keresni a régebbi bejegyzések között:

1. A menü

A blog felső sávjában láthatod. Az adott nevekre kattintva az adott témájú bejegyzéseket hozza eléd az oldal (pld. Filmfordítások)
Az oldal alján találsz egy visszafelé mutató nyilat, erre kattintva további adott témájú bejegyzések is megjelennek, amik nem fértek ki az első szortírozáskor,  hiszen ha több a bejegyzés, mint a hely, akkor lapozni kell.

2. A kereső

A menü sorában, a balszélen találod a kereső ikonját. Erre kattintva beírhatsz bármely keresett kifejezést és ha az a blogban előfordul, a kereső előhozza neked.

3. A legutóbbi bejegyzések

A blog jobb oldalán a legutóbbi 15 bejegyzés linkjét láthatod. Egyszerűen rájuk kattintva az oldal elnavigál az adott bejegyzéshez.

4. A cimkefelhő

Szintén a blog jobb oldalán mindig megjelenik a cimkefelhő (ABC sorrendben, ill. a gyakrabban használt cimkék nagyobb betűvel láthatóak). Bármely cimkenévre kattintva az oldal elédtárja azokat a bejegyzéseket, amikhez az adott cimke hozzá lett rendelve.

5. Korábbi bejegyzések

A blog jobb szélén, ha lejjebb tekersz, akkor havi bontásban tudod kiválasztani a bejegyzéseket.

6. Lapozás

Ha nem speciálisan szeretnél keresni, csak szépen sorjában olvasgatni, akkor a főoldalon lefelé gördítve mindig az előző és előző bejegyzéseket láthatod időrendi sorrendben. Ha egyszercsak véget ér a lista, akkor a bejegyzés alján található nyíllal tudsz továbbhaladni, illetve elérted a legelső bejegyzést az időben.

 

Kellemes olvasást és feltöltődést kívánok!
Szeretettel:
Tara (Múzsa)

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .