Lee Harris – 2013: A közösség éve

LeeHarris

Üdv mindenkinek,

Boldog Új Évet és az új ciklus kezdetét a Földnek!

.

Minden év első napjai tökéletesek arra, hogy átnézd a szándékaidat, vágyaidat. Ahelyett, hogy a fogadalmaid arra irányulnának, hogy mitől szeretnél megszabadulni, fókuszálj arra, hogy mi az, amit szeretnél behozni az életedbe, ami jóval erőteljesebb és áramlóbb dolog. Ha nincs anyagi vagy gyakorlati kívánságod, figyelj arra, hogy milyen érzéseket szeretnél megtapasztalni az elkövetkező évben magad körül és a világban.

A másik – ami gyakran feledésbe merül a fogadkozások alkalmával -, hogy mi az, amit adni szeretnél ebben az évben – a világnak, vagy az embereknek. Ez egy igen erőteljes szándék és ez ad leginkább kielégítő érzést.

Februárban fogok újra jelentkezni a havi előrejelzéssel, ebben a hónapban az éves üzenetemet olvashatjátok. Néhány éve készítem ezeket az éves üzeneteket a következő évre. Úgy készülnek, hogy csendben leülök és összekapcsolódom önmagammal és a magasabb energiákkal egy darabig, azután hagyom, hogy a szavak átérkezzenek rajtam keresztül.
Szeretetet és örömöt kívánok mindenkinek és üdv az újban!
Lee

diivider2

2012. december 28. péntek

2013: A közösség éve

Változunk. Mi változunk. Egy bátor, új világba lépünk.
Bátor, mert bátorság kell ahhoz, hogy bizonyos kihívásokkal szembenézzünk. Új, mert nem a gondolkodás, hanem az érzelmek kapnak vezető szerepet a társadalmunkban és a bolygón.

Elértük annak az útnak végét, ami a régi módokat és régi erőforrásokat jelenti. A belső találékonyságunkat használva most megteremtjük az újat és hozzáigazodunk, éppúgy, ahogy az előttünk lévő generációk is megtanultak alkalmazkodni.

Egy mesteri szintű változás, amivel szembenézünk.

Minden változás, amin az emberiség korábban keresztülment, megtalálható a sejtmemóriánkban, be van kódolva a testünkbe. De még sosem volt ilyen széles a játszóterünk.Ez néha izgalmas, néha félelmetes.

A dualitás bolygóján élünk és ezt a dualitást továbbra is tapasztalni fogjuk, ahogy a saját erőnket egyre nagyobb mértékben megérezzük és ezáltal a közösség erejét is.

Oly sok évig tanították nekünk, hogy kapcsolódjunk le másokról, önmagunkról, hogy maradjunk kicsik, hogy féljünk a hiánytól és akarjunk többet. Ezek a külső tanítások csapdában tartottak bennünket. A szükségleteink hiányciklusában, magányosságérzésben, az elveszettség érzésében és a különállóság érzésében.
Ilyenek voltunk, de most változunk.

És ugyan a különállóságból a nagyobb egységbe történő utazás ideálisnak hangzik, rögös út lehet ez.

Intenzíven érintheti a rendszereinket, olyan helyekre, helyzetekbe vezethet át gyorsan bennünket, amit még sosem tapasztaltunk korábban. Az utóbbi években ez sokunk számára már működik egyre nagyobb és nagyobb sebességgel.

Így azoknak, akiknek mindez már ismerős, 2013 még egy kicsit hozzátesz mindehhez, de legfőképpen növekedést és életet hoz.

De legyetek tudatában annak, hogy a körülöttetek lévők most mennek majd át ezen a belső nyomáson önmagukban a fokozott érzelmek irányába. És attól függően, hogyan lesznek képesek ezzel megbirkózni és segíteni önmagukat ezen az úton, ez meghatározza majd a cselekedeteiket, reakcióikat.
Emlékezzetek, hogy minden energia.

Tehát minél inkább képesek vagytok a középpontotokban lenni mások társaságban, azáltal egy magasabb mércét tudtok nyújtani a jelenlévők számára, egy újfajta létezési módot. Annak a létezőnek az útja ez, aminek életet adtatok azáltal, hogy befogadtátok a tanítások legmagasabb szempontjait és mindazt, amit láttatok és éreztetek az elmúlt években.

Ezeket az aspektusokat most behozzátok a testetekbe és összeolvasztjátok az egyedi személyiségetekkel, az egyedi lelketekkel és az egyedi energiamezőtökkel. És miközben ezt teszitek, többé váltok. Eggyé váltok. Teljessé váltok.

Ne lepődjetek meg, ha az elszigetelődés és az egyedüllét megjelenik ezen az úton, hiszen ahhoz, hogy teljessé váljatok, el kell engedjétek a különállóság vagy az elszigetelődöttség gondolatát.
Az elmúlt században a tanításaink és rendszereink legtöbbjét úgy tervezték, hogy egyhelyben tartsanak bennünket. Mindenki, aki ennek tudatában van, annak számára az áldozatiság nem létezik ebben a tapasztalásban. Egyszerűen csak az, ami.
És értsétek meg, hogy akik hatalmon vannak, elveszítik a hatalmukat. Akiknek mások felett hatalmuk volt, éppúgy átmennek ezen az újra-kiegyensúlyozáson, ahogy mi mindannyian.

Az új világ egy nagy közösség lesz – olyan, ahol az, aki vagy, és amivel hozzájárulsz, életbevágó a Földbolygó eljövendő életében.

2013-ban, jobban, mint korábban, legyél tudatos arra, hogy mire fordítod a figyelmed, hová irányítod a fókuszod.

Talán a félelemre fókuszálsz, amit a hírekben látsz? Esetleg az erőszakra, amit manapság annyira ünnepelnek népünk kultúrájában? Hogy érzed magad a félelemmel és az erőszakkal kapcsolatosan? Vedd észre mindezt és kérdezd meg magadtól, hogy miért van szükséged erre a külső fókuszra, hogy átitassa félelemmel vagy adrenalinnal a szervezeted. Ez egy viselkedési minta, amit kívülről adtak a számunkra és amire ösztönöztek bennünket. Ennek felismerése segít abban, hogy lekapcsolódjunk az erre való fókuszálásról. És most csak még nehezebb ez a lekapcsolódás.

Az önmagunkról való lekapcsolódást megsínylette a bolygónk, éppúgy, ahogy a személyes fejlődésünk is. És amikor a személyes fejlődésünk nehézségekbe ütközik, akkor a világunk fejlődése is nehézségekbe ütközik. Ezért volt az, hogy az elmúlt években olyan sokan érezték a hívást arra, hogy változzanak, megváltoztassák a hitrendszereiket, azt, ahogy a testükkel bántak. És a változásra vágyók száma folyamatosan növekszik.

Sokan már most az új Föld vezetői, útmutatói vagytok.

Ez nem mindig lesz könnyű feladat. A jövőnk kapcsán életbevágó a pozitivitás, de épp annyira a realitás is. A bolygónkon lévő erőforrások már nem tudnak úgy eltartani bennünket, mint korábban. Az újhoz való alkalmazkodás időszakában mi – akik közösségként dolgozunk azokon a területeken, ami iránt leginkább szenvedélyt érzünk egyénként – fogjuk megteremteni a változást.

Tehát a továbbiakban már nem lesz működőképes az, hogy otthon ülünk és másokra várunk, hogy megteremtsék azokat a változásokat, amiknek hiányától frusztráltnak érezzük magunkat. A legbölcsebb szavakat ez ügyben egy embertársunktól kaptuk: “Te magad legyél a változás, amit látni szeretnél a világban.”

Áldozatnak lenni kényelmetlen, nem egy mókás dolog, nem hoz kiteljesedést. Akkor vagyunk áldozatok, ha másokra mutogatunk, ha másokat hibáztatunk. A hibáztatás és a harag lelassít bennünket. Ha nem tetszik az, amit a körülötted lévők tesznek, legyél te a kiegyensúlyozó tényezője annak a viselkedésnek azáltal, hogy az ellenkező energiára fókuszálsz – így leszel példa a számukra.

Mindannyian össze vagyunk kapcsolódva és magunkra vesszük egymás energiáját. Nem a szavak azok, amik hatással vannak ránk – annak ellenére, hogy a társadalmunk trenírozva van a szavak használatára és arra, hogy a gondolataink vezessenek bennünket. Az energia az, ami valójában hatással van ránk, a szavak inkább kapuk és megnyilvánulások az energia számára. Tudjátok, hogy ez így van, hiszen, ha beléptek egy szobába, nem kell szóba elegyednetek valakivel a szoba másik végében ahhoz, hogy tudjátok van  a másikban valami, ami vonz benneteket. Az energia beszél és beszélni is fog a bolygónkon – hangosan. De a cselekvésre és a közösség erejének összefogására is szükség van ehhez a bolygóméretű változáshoz.

Az a csodálatos, hogy amikor visszaadjátok magatokat a bolygónak és lépéseket tesztek azért, hogy elhozzátok ezt a változást, amit látni szeretnétek a Föld, az emberek és minden élőlény számára, életre fogtok kelni. Élettelibbek lesztek, mint valaha. Az érzékelésetek élvezni fog minden egyes pillanatot, úgy, mint még soha.
Kollektívan arra ösztönöztek bennünket, hogy elnyomjuk az érzékeinket igen hosszú ideig. De ez nem a szomszédod hibája. Nincs egy végső személy, akit ezért hibáztatni lehetne. Ez egyszerűen olyasvalami, amin keresztülmentünk.

És bár vannak választásaink, amiket meghozhatunk itt a Földön, ugyanúgy jelen van a sors is. És ez az időszak sorsszerűen elrendeltetett. Ez az időszak a nagy változás ideje. Mi, emberi lények vagyunk azok, akik most itt élnek, mi vagyunk azok, akiknek szerepe van abban a döntésben, hogy milyen mértékű legyen ez a változás.

A felelősségvállalás energiaként sokatokban nagy mértékben van jelen. De emlékezz, hogy csak egyetlen személy vagy, nem vállalhatsz felelősséget mindenért, ami körülötted zajlik, ami szomorúvá vagy dühössé tesz. De felelősséget vállalhatsz azért, hogy egyénként mit teszel meg, hogy változhasson a környezeted.

Mindez egy folyamat. És attól függően, hogy épp hol tartasz ebben a folyamatban, érezheted magad életerősnek és aktívnak, vagy fáradtnak, aki épp elengedi korábbi személyisége szemléleteit, régi hitrendszerét, ami viszont kellemetlen lehet.

Értsd meg, hogy a bolygónkon lévő energiák folyamatosan emelkednek és ez mindannyiunkra hatással van. Add meg magad a tested igényeinek. Ha arra van szükséged, akkor pihenj le egy kicsit napközben, ha megteheted. Kezdj el bízni a testedben és annak érzékeiben, hozd vissza a figyelmed a testedre – bár eddig az ellenkezőjére voltunk ösztönözve. Ennek az érzékelésnek a  hiánya az, ami lehetővé tette, hogy vakok legyünk a körülöttünk lévő dolgokra.
Az utóbbi évek sok igazságot fedtek fel az életről, energiákról, a lélekről és arról az erőkről, hatalmakról a világunkban és rendszereinkben, amik épp annyira elnyomtak, mint amennyire támogattak is bennünket.

A hibáztatás és a harag lelassít és ezek mindössze a gyász-, az elengedési folyamat részei.
Ha szükséged van rá, hogy megéld ezeket az aspektusokat azért, hogy megszabadulhass tőlük, mert a részeid voltak, vagy azért, mert gyerekkorodban az életed része voltak, vagy azért, mert hajlamos vagy az energiáidat ezekkel kifejezni, akkor mindenképpen engedd meg magadnak ezeket az érzéseket, menj át ezen a folyamaton. De ne használd őket a világban, a környezetedben, mert akkor csak újraéleszted a dühöt, a hibáztatást, az ítélkezést – azokat az energiákat, amik nem az életet támogatják, hanem a halál energiáit hordozzák.

A düh, mint energiamozgás sokszor része az emberi természetnek. De a düh, mint erő, amit másokon használunk, csak újraéleszti az elnyomást és a félelmet.

Akik érzékenyebbek vagytok… ismerjétek a határaitokat. Sokan már dolgoztunk ezeken az elmúlt években, ezért erősek vagyunk és készen állunk ennek az új világnak a születésére, amiben közreműködünk.
De ha túlérzékenynek vagy túl nyersnek érzitek magatokat, vigyétek a figyelmeteket a testetekre. Segítsétek át a testeteket a megpróbáltatásain, adjátok meg neki a teret és a csendet, amire szüksége van, amíg újra erősnek érzitek magatokat. Ekkor újra-földelitek magatokat és könnyebb lesz elfoglalni a helyeteket.

Az elkövetkező két-három év a szívetek tapasztalatának szempontjából, az életetek, érzékelésetek szempontjából, az élet nagyobb képének megértése szempontjából, és ahogy az életre tekintetek, telve lesz csodákkal és új tapasztalatokkal.
De ott lesz az a tapasztalás is, hogy végignézitek a régi házatok szétszerelését, összecsomagolását vagy némely esetben lebontását.
Az ezekhez való alkalmazkodáshoz idő kell.

Ezért mindenekfelett legyetek kedvesek magatokhoz.

Leginkább arra tanítottak bennünket társadalmilag, hogy legyünk kemények és kritikusak önmagunkkal. Akár a kinézetünket illetően, akár az életmódunkat illetően, akár valami olyan dolog kapcsán, amihez nem értünk.
Ismerjétek fel, hogy mindezek csak gondolatok és illúziók, amikkel etettek bennünket. De ha ezeket érzelmekkel kapcsoljuk össze, akkor ezek az illúziók nagyon is valóságosak a számunkra.

Ha szeretnél fogadalmat tenni 2013-ra, akkor az legyen az, hogy kedvesebb leszel önmagaddal és önmagadhoz.

Biztosíthatlak, hogy ha életfogytiglanra ítélnének vagy csak pár heted lenne hátra az életedből, nagyon hamar kedvesebb lennél önmagadhoz, megnyitnád az érzékelésedet, hogy az utolsó lehelleteddel igazán belélegezd és megtapasztald, hogy mit is adhat nekünk ez a földi létezés.

Legyetek kedvesek magatokhoz és a közösséghez.
Mert a közösségben rejlik az erőnk.
A közösségben rejlik a hatalmunk. És ez az életközösség fogja eljuttatni a Földet és az embereket a létezés új síkjára.

 

Fordította: Tara, Hivatásos Múzsa – http://www.hivatasosmuzsa.wordpress.com

Forrás: http://leeharrisenergy.blogspot.hu/2012/12/2013-year-of-community.html

1 hozzászólás a következőhöz: “Lee Harris – 2013: A közösség éve

  1. […] szeretnétek újraolvasni a 2013-as éves előrejelzést, ide kattintva megnézhetitek mennyire volt találó az […]

Hozzászólás:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .